Avslapping

Å slappe av er å være her og nå, å nyte øyeblikket som er, og å glemme hva som har vært eller hva som kanskje vil skje. I denne tilstanden legger vi merke til livets små mirakler. Vi innser hvem vi er, hvordan vi er og hva vi virkelige trenger. Vi blir ett med vår sanne natur. Tilstanden vekker vår kropps selv-helende funksjoner, og kropp, sinn og sjel kan vokse med fornyet kraft. Desto oftere vi slapper av, jo enklere er det for oss å elske, akseptere og å sette pris på oss selv. Da får ikke stresset taket på oss med dets skadelige virkninger.

Avslapping og husrydding

Å gi slipp og å slappe av er litt som å rydde i huset. Hvis vi gjør det regelmessig får ikke lorten og rotet mulighet til å feste seg. Hvis vi ikke gjør ryddingen til en vane tar det ikke lang tid før tynne lager av støv bygger seg opp til hybelkaniner, og stablene med ting blir høyere. Snart blir det skittent og det ser verre ut for hver dag som går. Vi begynner å føle oss utilpass hjemme. Prosessen har gått langsomt, og det kan være vanskelig å få øye på når det begynte og å skjønne hvordan man havnet i uføret. Nettopp dette skjer med oss som mennesker. Hvis vi ikke rydder opp i stresset vi utsetter kroppen for vil den ikke lenger være et behagelig sted for sjelen vår å være.

Å oppdage avslapping

Hvis du føler deg rede til å roe deg og ta hånd om deg selv kan lydterapi være en givende metode for deg. De sarte og avspennende vibrasjonene av syngebollene kan ta deg inn i det dype stadium av avslapping som heter alfa-stadiet. Dette ligner på søvn, men du er helt våken og klar i sinnet når du erfarer det. Ditt åndedrett vil roe seg og bli dypere. Din kropp blir behagelig lett og svinger harmonisk med syngebollenes vibrasjoner. All spenning, redsel og ubehag fra hverdagen slipper taket. Kroppen gjenfinner glemte sansemåter og lærer en ny måte å være på i det behagelige rommet som instrumentene skaper sammen med deg. Etter behandlingen vil du føle at positiv energi og kreativitet strømmer gjennom deg. Du vil erfare indre harmoni og balanse.

Forsvar og vekst

Gjennom å renske ut spenning regelmessig med vibrasjoner fra lyd unngår du å bli overmannet av stress. Du forhindrer at stresset hoper seg opp i kroppen. Lyden fra syngebollene vil også hjelpe deg til å styrke kroppens naturlige evner til selvhelbredelse, og du kommer nærmere din opprinnelige og naturlige helsetilstand. Gjennom å gi deg selv dette pusterommet bygges kroppen, sinnet og sjelen opp, sånn at du kan møte livets gleder uten redsel, spenning eller tvil.