For gravide

Avslapping i graviditeten

Selv om en graviditet kan være den største gleden i ditt liv er det lett å føle seg stresset. Kroppen fungerer ikke som den skal og tanken på ansvaret som skal komme kan bli tyngende. Det er ikke sikkert at fornuften spiller på lag med deg. Selv om både jordmor og ultralyd sier at alt er bra kan man likevel føle uro. Kanskje har du tidligere erfaringer med problemer i graviditeten, noen nær deg har hatt komplikasjoner eller kanskje er det nok bare å høre om hva som kan gå galt for å bli redd og stresset. Kanskje er forhåpningene og planleggingen for framtiden med ditt barn tilstrekkelig for å få deg ut av balanse. Blir du overivrig, emosjonell og irritert? Føles det som om hormonene lever sitt eget liv utenfor din kontroll? Det er ikke bare at kroppen stadig forandres, men du akkumulerer også stress og spenning i kroppen. Du begynner å føle deg trett og tung. Bena og ryggen verker, og det er vanskelig å få den natthvilen du trenger.

Kjenner du deg igjen i noe av dette er det beste du kan gjøre for barnet ditt å investere i avslapping. Vi tilbyr en effektiv metode, og vi håper at du tar deg litt tid til å lese om den.

Hvorfor avslapping?

Kroppen skiller ikke mellom positivt og negativt stress. Selv spennende hendelser som å bli forelsket, få ny jobb, reise og å bli gravid påvirker vår fysikk og psykologi på samme måte som negativt stress. Immunforsvaret blir nedsatt og stresshormonene vi produserer går over i barnets blodstrøm, slik at fosteret reagerer likt som deg på stresset. Forskjellen mellom deg og barnet er at du kan forstå hva som skjer og dermed takle situasjonen på en måte som barnet ikke kan. Det mangler en forståelse for hvorfor det føles ubehagelig og hvorfor den grunnleggende tryggheten er forstyrret. Derfor er det viktig å minimere stressnivået i løpet av graviditeten.

Lydavslapping – sikkert og effektivt

Å få behandling med syngeboller er en sikker og behagelig måte å slappe av på. Det letter på fysisk og psykisk spenning, bedrer konsentrasjonen, lindrer smerte, øker energiflyten og fremmer blodsirkulasjonen. Det får kropp og sjel til å harmonere og hjelper deg å kjenne deg lett og behagelig.

Barnet vil like det

Lydbehandling for deg som er gravid hjelper deg til å slappe av og å være. Det gjenoppretter indre harmoni og ditt forhold og din tillit til verden utenfor. På den måten påvirker terapien barnet direkte. Når du har det bra vil fosteret føle seg vel og utvikles bra. Lydbehandlingen tar utgangspunkt i at det som er bra for mor også er bra for barnet. Samtidig er behandlingen direkte myntet på barnet som vil motta den gjennom sin følelse, sine følelser og sin hørsel. Fostervesken vil vibrere trøstende og godt av syngebollenes lyder. Etter behandlingen er det mange kvinner som sier at de med sikkerhet følte at barnet likte det.

Det er mulig å bedre livskvaliteten og å slappe av i løpet av en ellers stressende graviditet. Dette er ikke bare bra for deg, men det vil også skape en dyp harmoni mellom deg og barnet.

Avslapping hos The Sound of Zen kommer enkelt. Faktisk er det ikke mulig å motstå den behagelige lyden. Du vil gi slipp når du erfarer den.

Hva du trenger å vite før du booker

  • Du må være forbi det første trimesteret.
  • Graviditeten må være normal ifølge kvalifisert helsepersonell.
  • Du vil bli bedt om å ligge både på siden og på ryggen.
  • Spør oss på e-post hvis du lurer på noe!

Gå til priser og booking